Over ons

Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Slagerij Jeroen de Vries

Slagerij Jeroen de Vries is al jaren uw adres voor het lekkerste vlees, zelfgemaakte vleeswaren, verse worstsoorten en vele andere specialiteiten. Wij zijn dan ook al jaren een begrip in Alkmaar en omstreken! In 2012 gaf Jeroen zelf het stokje door en werd Bas Gelijk de nieuwe eigenaar van de slagerij. De winkel is intussen uitgegroeid tot een echte slagersambacht waarbij veel producten zelf worden gemaakt.

Transparant

Wij werken transparant en zijn trots op onze ambacht. Zo werken wij met vaste leveranciers uit de buurt, zoals:

Vers vlees - Vleesgrossier G. van Dalen te Schagen

Ons vers vlees komt bij vleesgrossier G. van Dalen vandaan, uit Schagen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vers kwaliteitsvlees en bevindt zich dicht in de buurt, dus vertrouwd. Wij weten ook waar de dieren vandaan komen en dat deze dieren op goede en verantwoorde wijze behandeld zijn. Van Dalen werkt ook alleen met vertrouwde veehouders. Oprichter Gilles van Dalen selecteert nog altijd zelf de beste runderen, bij vaste en vertrouwde leveranciers.

Kip - Poelier Ackermann te Alkmaar

Onze kip is afkomstig van Poelier Ackermann uit Alkmaar. In de wijde omtrekt een vertrouwd adres en specialist in wild en gevogelte.


Vleeswaren en worsten - Gewoon ons eigen ambacht

We maken een groot deel van onze vleeswaren en worsten zelf in onze worstmakerij. Alles op ambachtelijk wijze en ook op de oude manier gerookt. Nieuwsgierig of wilt u eens wat proeven? 

Kom gerust even langs, onze toonbank staat er vol mee. En anders kunt u het gewoon vragen, net zo makkelijk!